ANWB fietsverlichtingsactie

ANWB fietsverlichtingsactie

Wat een prachtig initiatief van Johannes en Marije...

De fietsverlichtingsactie op zowel it Wraldfinster als op de St. Jozefschool was een enorm succes. Op dinsdag hebben alle kinderen van groep 8 een voorlichting gekregen en zijn de fietsen van groep 8 gekeurd en eventueel gerepareerd. Op woensdag hielpen de kinderen van groep 8 samen met vele enthousiaste vaders, opa's en moeders mee om de fietsen van de groepen 5 t/m 7 te controleren en keuren. Een paar fietsen kwamen helaas niet door de keuring heen maar konden met aanpassingen, verricht door de reparatieploeg, alsnog goedgekeurd worden.
Mocht het nodig zijn dan konden de fietsen ook nog ter reparatie aangeboden worden, met een fikse korting, bij Kooistra en Kuiper of Rodenburg. Van deze bedrijven kregen we tevens lichtjes en reflectoren cadeau zodat we ieder kind verlicht van het schoolplein af konden zien rijden onder toeziend oog van onze wijkagent.

Op een aantal plaatsen in Heeg kunt u tevens de tags zien staan die de kinderen van de beide groepen 8 hebben aangebracht. Dit om een ieder erop te wijzen dat het van groot belang is dat je verlichting draagt en goed zichtbaar bent in het verkeer.

In het fotoalbum zijn de foto's te zien van de keuring en reparaties...

<< terug naar overzicht
St. Jozefschool     De Jister 19, 8621 DR Heeg     t 0515 - 44 25 31     info@jozef-heeg.nl